Taylor Swift Tour 2023

Taylor Swift Tour 2023

Is Taylor Swift in Nederland?

Alle reguliere tickets voor de drie concerten die Taylor Swift in juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam geeft, zijn uitverkocht. Dat heeft promotor Greenhouse Talent woensdagavond laten weten. Per concert waren er 55.000 kaarten beschikbaar. Er zijn nog wel enkele VIP-tickets over, meldt de organisator.

Hoeveel kosten Taylor Swift tickets Eras Tour?

Taylor Swift: Dit is hoeveel tickets voor ‘The Eras Tour’ in Europa zouden kunnen kosten Gisteren maakte eindelijk, Op dit moment is de zangeres nog dagelijks te zien in de Verenigde Staten, maar in 2024 is het dus ook de beurt aan Europa. En omdat ze daarbij (nog) geen stop in België heeft gepland, zijn de grootste fans alvast van plan om naar Amsterdam of Parijs uit te wijken.

 1. Een fan op Twitter heeft alvast een idee gegeven van hoeveel de tickets zouden kunnen kosten.
 2. Nadat Taylor Swift al maanden in de Verenigde Staten, krijgen ook Europese fans eindelijk de kans om haar aan het werk te zien.
 3. De zangeres maakte namelijk gisteren de datums en locaties bekend voor haar wereldtour.

Daarvoor liep zelfs de registratie voor pre-sale al stroef. Zo was het voor de shows in Londen, Parijs en Amsterdam al meer dan een uur wachten op bevestiging. Geen Taylor in België volgend jaar. Althans, als we de huidige planning van Taylor Swift mogen geloven.

 1. Volgende zomer staat de zangeres in zowat alle West-Europese landen, maar daar zijn wij dus niet bij.
 2. Het staat dus vast dat heel wat fans de oversteek zullen maken naar het Verenigd Koninkrijk of de auto zullen nemen naar Frankrijk, Nederland of Duitsland.
 3. Tickets zijn pas beschikbaar binnen twee weken, maar toch konden fans zich gisteren al registreren om op die datum ook echt toegang te krijgen tot de verkoop.

Hoeveel de tickets dan precies zullen kosten, is ook nog een groot vraagteken. Al heeft een Australische fan gisteren alvast een idee gegeven van hoeveel het zou kunnen zijn. In het nieuwe luik van de tour, zitten ook enkele datums in Australië. Daar zijn de ticketprijzen al bekend, wat ervoor zorgde dat een van de Australische fans op Twitter de prijzen alvast heeft omgezet in euro.

You might be interested:  Alquiler En Las Grutas 2023

Gebaseerd op Australische prijzen dit is wat het zou zijn in euro (als de prijzen hetzelfde blijven)”, staat er geschreven. Het is dus best mogelijk dat de prijzen nog zullen afwijken, maar hiermee hebben fans alvast een idee. De goedkoopste tickets zouden op deze manier 49,65 euro kosten. De tweede goedkoopste zijn dan al meteen 74,51 euro.

Daarna lopen de normale tickets per zone op tot 236,07 euro. Voor VIP-tickets betaal je natuurlijk nog wat meer. Die beginnen bij 217,43 euro. De duurste It’s been a long time coming -tickets kosten maar liefst 776,68 euro. Daarbij krijg je eerder toegang tot het stadion en de VIP-ruimte, krijg je heel wat merchandise, enzovoort.

Waar treed Taylor Swift op?

Taylor Swift op 5 en 6 juli 2024 naar de Johan Cruijff Arena Door RobZ op 20 juni 2023 – 18:19 Het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk bekend wanneer de The Eras tournee van Taylor Swift naar Nederland komt! De internationale superster staat op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 voor twee exclusieve Benelux-shows in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Het Europese gedeelte van de tour start op 9 mei 2024 in Parijs en eindigt op 17 augustus 2024 in Londen. In totaal staan er 26 stadionshows op de planning. Om ervoor te zorgen dat tickets alleen in handen van Swifties belanden is er sprake van een besloten verkoop via Ticketmaster. Fans die naar The Eras Tour in Amsterdam willen kunnen zich vanaf nu registreren via Ticketmaster,

De registratie sluit op vrijdag 23 juni om 23.59 uur. Geregistreerde fans die een unieke code ontvangen, krijgen als eerste toegang tot het kopen van tickets. Fans die een kans willen hebben om tickets te kopen voor meerdere steden, moeten zich voor elke stad waar ze naartoe willen, apart registreren.

 1. Registratie garandeert geen toegang tot de verkoop of tot het kopen van tickets.
 2. Taylor Swift heeft zichzelf bewezen als een van de meest invloedrijke en succesvolle artiesten van onze tijd.
 3. Met haar dynamische optredens, onvergetelijke hits en betoverende podiumaanwezigheid heeft ze de harten van miljoenen fans veroverd.

Nu keert ze – 9 jaar na haar optreden in Ziggo Dome – terug naar Nederland met haar nieuwe tour The Eras Tour, een magische muzikale ervaring die haar fans opnieuw zal betoveren. Tijdens The Era Tour kunnen fans een betoverend spektakel verwachten. Met verbluffende visuals, meeslepende podiumproductie en een uitgebreide setlist die haar carrière omvat, zal Taylor Swift haar publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Tickets Taylor Swift KIES TICKET vr 05 jul Taylor Swift | The Eras Tour Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost € 54,88 – 224,00 vr 05 jul Taylor Swift | The Eras Tour – Vip Packages Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost € 274,00 – 774,00 za 06 jul Taylor Swift | The Eras Tour Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost € 54,88 – 224,00 za 06 jul Taylor Swift | The Eras Tour – Vip Packages Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost € 274,00 – 774,00 THE PRODIGY NAAR ZIGGO DOME EN ROCKHAL IN NOVEMBER The Prodigy komt in november terug naar de lage landen. De Britse groep is. CHARLOTTE ADIGÉRY & BOLIS PUPUL IN NOVEMBER. Het elektronische popduo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul uit Vlaanderen.

You might be interested:  Cursos Con Salida Laboral 2023

Kan je Taylor Swift tickets doorverkopen?

De hoofdboeker kan worden gevraagd om zich te legitimeren. Kan ik tickets naar iemand anders doorsturen? Nee, op dit moment is het voor dit evenement niet mogelijk om tickets door te sturen.

Wat verdient Taylor Swift?

Hoe Taylor Swift 86 miljoen euro verdiende in 1 jaar

1:46 Hoe Taylor Swift 86 miljoen euro verdiende in 1 jaar

woensdag 15 februari 2023, 19:06 Ze is de best verdienende vrouwelijke entertainer van de wereld: Taylor Swift. Klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent dat de zangeres gewoon heel veel geld verdient met haar muziek. Vorig jaar wel bijna 86 miljoen euro! Deze week kwam het Amerikaanse tijdschrift Forbes met een lijst van de best verdienende entertainers ter wereld.

 • In de top 10 staan allemaal mannen, én Taylor Swift.
 • Bovenaan de lijst staat de Engelse band Genesis.
 • Zij verdienden vorig jaar 214 miljoen euro.
 • Dat deden ze vooral door de rechten van hun muziek te verkopen.
 • Maar wat is Taylor Swift haar geheim? Vooral haar laatste album Midnights ! Die bracht ze uit in allemaal verschillende versies: op CD, cassettebandje, vinyl-plaat, met en zonder bonusmateriaal, en ga zo nog maar even door.

Ze verdiende er flink wat geld mee. Beste vriendinnen Wat ook helpt: Taylor Swift heeft enorm veel fans. Swifties noemen ze zichzelf. Volgens popmuziek-onderzoeker Annelot Prins komt dat doordat de zangeres het net wat anders aanpakt dan andere artiesten.

 1. Taylor Swift is heel goed in haar fans het gevoel geven dat ze haar beste vriendinnen zijn.
 2. Annelot Prins, popmuziek-onderzoeker En dat is best slim.
 3. Haar fans willen daardoor veel van haar spullen kopen, vaak naar haar muziek luisteren en er op social media over praten.
 4. Dit jaar? De kans is groot dat Taylor Swift ook dit jaar weer tientallen miljoenen zal verdienen.

Ze geeft namelijk meer dan vijftig concerten die bijna allemaal uitverkocht zijn. : Hoe Taylor Swift 86 miljoen euro verdiende in 1 jaar

You might be interested:  Seleccion Argentina Partidos 2023

Waar woont Taylor Swift?

Taylor Swift
Taylor zingt op haar Red Tour.
Persoonlijke informatie
Volledige naam Taylor Alison Swift
Bijnaam Taylor
Land Verenigde Staten
Geboortedatum 13 december 1989
Carrière
Beroep Zangeres
Actief 2006-heden
Genre(s) Pop Poprock Country Indie
Label Republic Records
Website
https://www.taylorswift.com/
Portaal Muziek

Taylor Alison Swift (geboren te Reading in de Verenigde Staten op 13 december 1989) is een zangeres, Ze zingt en speelt countrymuziek, popmuziek en indiefolk muziek. In België werd Swift vooral beroemd met het liedje You Belong With Me, in Nederland met Love Story en Shake It Off, Over de hele wereld worden haar liedjes vaak beluisterd. Taylor woont in Wyomissing in Amerika,

Hoe duur is concert?

Gemiddeld is een concertbezoeker bereid om €75,- te betalen voor een concertkaartje van een internationale band of artiest en voor een artiest van eigen bodem wil men gemiddeld €51,- uitgeven.

Hoeveel kost een ticket voor Beyoncé?

Ticketprijzen – De goedkoopste tickets voor Beyoncé waren 62,60 euro, oplopend tot VIP-kaarten van 2706 euro. Bij die laatste tickets krijg je dan wel wat extra’s, zoals een eigen wc en een cadeautje. Bron: Mojo

Hoeveel kost een ticket voor Adele?

Concertkaartjes voor Adele kosten tegenwoordig 45.000 (!) euro De vraag naar kaartjes voor de concertreeks van Adele in Las Vegas is ontzettend hoog. Fans van de Britse superster die bij de eerste show aanwezig willen zijn, moeten diep in de buidel tasten om nog een ticket te bemachtigen.

 • Easy on Me -zangeres Adele staat tussen november en maart met een exclusieve show – genaamd Weekends with Adele – in het Caesars Palace-hotel in Las Vegas.
 • Ze gaat daar 32 keer optreden en de vraag naar kaarten is ongekend.
 • Aarten voor de concertreeks waren, niet geheel verrassend, binnen een mum van tijd uitverkocht.

De originele prijzen lagen tussen de 85 euro en 690 euro. Nu proberen slimmeriken geld te verdienen door hun kaarten door te verkopen voor ongekende woekerprijzen.Voor de openingsavond, die plaatsvindt op vrijdag 18 november, maken de doorverkopers het helemaal bont.

Wie is het vriendje van Taylor Swift?

Taylor Swift en haar vermoedelijke nieuwe vriend Matty Healy zijn hand in hand gespot in New York. Amerikaanse media delen foto’s van de zangeres en The 1975-zanger bij een restaurant. Vorige week meldden verschillende media dat de twee aan het daten zijn.

Welk nummer van Taylor Swift gaat over Harry Styles?

Out of the Woods over Harry Styles ‘