Ps Plus Marzo 2023

Ps Plus Marzo 2023

Wat kost PS Plus extra?

PS Plus Extra De prijs is £10,99 / $14,99 / €13,99 per maand, £31,99 / $39,99 / €39,99 voor 3 maanden, of £83,99 / $99,99 / €99,99 bij jaarlijkse betaling.

Welk PS Plus abonnement?

Het Extra-abonnement kost 13,99 euro per maand of 100 euro per jaar. Er komt ook een PS Plus Premium-abonnement beschikbaar voor 16,99 euro per maand of 119,99 per jaar. Daarmee kunnen spelers ook 340 games voor de PlayStation 3 streamen.

Hoe kun je op 2 accounts PlayStation Plus?

Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? – Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Hoe koop je PS Plus Online?

PlayStation Plus kopen in de PlayStation Store – Een abonnement is ook af te sluiten via je PlayStation 4 zelf, in de PlayStation Store. Je hoeft dan helemaal niet meer te rommelen met codes. Ga daarvoor in de online winkel in het zijmenu naar PlayStation Plus. Om via de PlayStation 4 te betalen, heb je geld nodig in je PlayStation Wallet. Er zijn daarvoor verschillende betalingsopties mogelijk, die je te zien krijgt zodra je kiest voor ‘Bedrag toevoegen.’ Heb je het gewenste bedrag nog staan? Dan hoef je alleen maar te kiezen voor Bestellen en betalen. Kies je voor Bedrag toevoegen, dan zie je de opties op een rij: via je Creditcard, via iDEAL, via PayPal (waarvoor een aparte account vereist is bij PayPal zelf) of via het inlossen van een code. Dergelijke codes zijn in verschillende bedragen te koop, online of in de winkel. Zo, nu heb je PlayStation Plus en kun je dus online gamen! Je weet dat het gelukt is wanneer er een gouden plusje naast je profielfoto komt te staan. Verder heb je natuurlijk ook een internetverbinding nodig. Als je het niet al bij de installatie van de PlayStation 4 hebt ingesteld, vind je die opties onder System > Settings > Network. Je hebt de keuze uit een draadloze wifi-connectie (houd je wachtwoord bij de hand) of een verbinding via een netwerkkabel. De automatische settings werken over het algemeen prima. Handmatige instellingen zijn pas vereist wanneer je tegen problemen aanloopt.

You might be interested:  The Weeknd Argentina 2023 Entradas

Hoe haal je PlayStation Plus?

Ga naar PlayStation Plus > Lidmaatschap beheren > Abonnement.

Hoe lang is een PlayStation Plus geldig?

PSN card kopen – Kies een PSN card van 10, 20 of 50 euro. Na betaling ontvang je per e-mail een digitale code, die je inwisselt voor PlayStation tegoed in de PlayStation Store. Omdat je geen fysieke kaart ontvangt, hoef je niet op de post te wachten en kun je direct aan de slag.

Kan je PS Plus kopen met portemonnee?

Activeer met de waarde die in je digitale portemonnee op je PlayStation 4 of PlayStation 5 console hebt zitten de PlayStation Plus abonnementsvorm die het beste bij je past.

Welk PS Plus-abonnement?

Het Extra-abonnement kost 13,99 euro per maand of 100 euro per jaar. Er komt ook een PS Plus Premium-abonnement beschikbaar voor 16,99 euro per maand of 119,99 per jaar. Daarmee kunnen spelers ook 340 games voor de PlayStation 3 streamen.

Waar kan je PS Plus halen?

Op PS4 of PS5: Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Abonnementen ( PS4 ) of Instellingen > Gebruikers en accounts > Account > Betaling en abonnementen > Abonnementen (PS5) Op de website: Log in op je account voor PlayStation Network en ga naar Abonnementbeheer.